Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Thermal Sárvár Ensana Health Spa Hotel

Sárvár
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
gyógygyógy
természetközelitermészetközeli
Árak és információk

Bemutatkozás

Az elbűvölő és meghitt Thermal Sárvár szálloda az egyik legkedveltebb nyugat-magyarországi város történelmi központjában fekszik. A környezet egyedülálló természetes szépségét közvetlen közelről, a 200 éves sárvári arborétum ölelésében tapasztalhatják meg a szálloda vendégei.


Nemzetközi trendek hirdetik a slow turizmus, a lassú pihenés filozófiáját. Pihenjünk ráérősen, járjunk nyitott szemmel és szívvel, fogadjuk be az élményeket.

A Thermal Sárvár hotelben könnyű slow módra pihenni, sőt, csak így lehet igazán!

 

A szálloda szobáinak egy részéből háborítatlan kilátás nyílik az arborétum gyönyörű famatuzsálemeire. Bár valamennyi szoba légkondicionálóval felszerelt, a százéves, dús növényzetű és gondozott kert általában természetes klimatizálást biztosít. A 20 négyzetméteres, tágas, jól felszerelt szobák erkéllyel vagy franciaerkéllyel rendelkeznek.

 

A wellness részleg szabadtéri és beltéri termálmedencékkel, élménymedencével, hatalmas kerttel, napozóterasszal, sóbarlanggal és fitneszteremmel várja az idelátogatókat.

A Thermal Sárvár gyógyfürdőjében való megmártózás nemcsak oldja a feszültséget és a stresszt, hanem izomlazító, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert. Ez főképpen az alkáli és természetes bikarbonátos gyógyvíznek köszönhető, amelyet beltéri és szabadtéri medencékben is felhasználnak. Van még egy kellemes mellékhatása is: bőre megfiatalodik, és már egyetlen fürdőzés után selymesebb tapintású lesz.

A 140 m2-es szaunavilág finn szaunával, infraszaunával, aromaterápiás kabinnal, gőzkabinnal, Zsolnay-padokkal és ivókúttal felszerelt pihenőhelyiséggel is büszkélkedhet.

Ha még többet szeretne tenni egészsége érdekében, a terápiás részlegen számos megbetegedésre és a rohanó világunk okozta stressz enyhítésére kínálnak kezeléseket.

A szolgáltatásokat szépségszalon, manikűr és pedikűr egészíti ki.

 

Az aktívabb kikapcsolódás kedvelői a szálloda által nyújtott asztaltenisz, tollaslabda, kosárlabda, kertisakk és pétanque sportjátékokban, a rendszeres gimnasztika programokon, vagy a királyi parkban szervezett Nordic Walking túrákon vehetnek részt. Ezen kívül kerékpárt is kölcsönözhetnek városi biciklizésekhez. A környék folyói, tavai és vadregényes vidékei is mind-mind ideális környezetet biztosítanak a rövidebb vagy hosszabb kikapcsolódásokhoz.

 

A fürdőzési élmények mellett a páratlan fogások még egy jó okkal szolgálhatnak a Thermal Sárvár szállodába történő visszatérésére. Nemzetközi és helyi fogások ízletes kínálatát élvezhetik a Nádor étteremben, akár étlapról rendelve, akár az önkiszolgáló svédasztal részeként.

Szállásárak